ua en ru

У РФ відправили у відставку гендиректора партнера Siemens після скандалу з турбінами в Криму

У РФ відправили у відставку гендиректора партнера Siemens після скандалу з турбінами в Криму Фото: офіс Siemens (corporate.siemens.com.au)

Гендиректора "Силових машин" Романа Філіппова відправили у відставку

У Росії після скандалу з поставками газових турбін Siemens в окупований Крим відправили у відставку генерального директора "Силових машин" Романа Філіппова, передають російські ЗМІ з посиланням на портал розкриття правової інформації.

Повідомляється, що рада директорів "Силових машин", які виступають партнером Siemens, достроково припинила повноваження гендиректора Філліпова. Зокрема, 19 липня рада директорів обговорювала дострокове припинення повноважень генерального директора ПАТ "Силові машини" і розірвання трудового договору з ним, а також обрання нового гендиректора ПАТ.

Нагадаємо, раніше в Росії назвали можливий відхід Siemens з країни "чутливим ударом".

"Звичайно, коли компанія з такими традиціями кудись іде, це досить чутливий для нас удар. Але зараз, з точки зору економіки, якщо не брати емоційну сферу і традиції щодо спільної взаємодії, дуже швидко на їх місце прийдуть інші. Я не знаю - з Китаю, Близького Сходу або Європи ", - заявив глава Федеральної антимонопольної служби РФ Ігор Артем'єв.