ua en ru

РФ розпочала виведення військ з Білорусі після навчань "Захід-2017"

РФ розпочала виведення військ з Білорусі після навчань "Захід-2017" Фото: російські військові (mil.ru)

З Білорусі вивозять танки різної модифікації після навчань

Російська Федерація (РФ) почала виведення військ з Білорусі після російсько-білоруських навчань "Захід-2017". Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"На залізничній станції Верейці під Осиповичами почалося вантаження російської військової техніки, яка була задіяна в навчаннях" Захід-2017 "на полігоні Осиповичському", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, 21 вересня на станції Верейці, що менш ніж в 10 кілометрах від полігону "Осиповичського", завантажують ешелон з російською військовою технікою. На станції близько 50 танків різної модифікації. 37 з них вже завантажено.

Відзначається, що техніку вантажить особовий склад солдатів під дощем. Вся техніка без розпізнавальних знаків (крім номерів) і без охорони.

За розповідями місцевих жителів, техніка з полігону, на якому проходили російсько-білоруські навчання "Захід-2017", прибула своїм ходом напередодні ввечері. Вантаження триває більше 12 годин.

altaltaltalt

Фото: РФ почала виведення військ з Білорусі (svaboda.org)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Білорусі Олександр Лукашенко пояснив, чому російський лідер Володимир Путін не приїхав на білоруський етап військових навчань "Захід-2017".