ua en ru

РФ блокує вирішення питання передачі Україні контролю над ділянкою держкордону

РФ блокує вирішення питання передачі Україні контролю над ділянкою держкордону Фото: Дарка Оліфер (YouTube.com/TKvideoteka)

Україна наполягаємо на створенні підгрупи по ділянці російсько-українського кордону

Російська Федерація (РФ) блокує вирішення питання передачі Україні контролю над ділянкою держкордону. Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України на переговорах Тристоронньої контактної групи Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Окремо ми наполягаємо на створенні робочої підгрупи по неподконтрольній Україні ділянці російсько-українського кордону", - заявила Оліфер.

За її словами, РФ всіляко блокує вирішення питання передачі Україні контролю за цією частиною державного кордону.

Крім того, блокується виведення російських збройних формувань з території України і доступ Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі до всієї території ДНР/ЛНР, включаючи непідконтрольну Україні ділянку кордону.

Тристороння контактна група за участі представників ОРДЛО підтвердили готовність сторін виконати обмін утримуваними осіб...

Опубліковано Даркою Оліфер 29 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що контактна група з мирного врегулювання на Донбасі підтвердила готовність сторін виконати обмін полоненими. ТКГ сподівається виконати обмін полоненими до новорічних та різдвяних свят.