ua en ru

Результати виборів у 223-му окрузі фальсифікуються під прикриттям "титушек", - Левченко

Кандидат в народні депутати від опозиції, член ВО "Свобода" Юрій Левченко заявляє про фальсифікації результатів виборів у 223-му окрузі.

"На дільничних комісіях на Сирці та на Нивках відбулися масові вкидання бюлетенів. Під час сортування яких оголошуються по 30 поспіль бюлетенів за Пилипишина. На цих ділянках відразу стрибнула явка більш ніж на 5%. На ділянках де ми перемагаємо, нашим членам ДВК не видають протоколи, і намагаються виносити бюлетені з дільниць. Майже під кожною ділянкою чергує автобус з "титушками", - заявив Левченко.

Раніше Левченко повідомляв, що після закінчення голосування на дільничних комісіях округу масово оголошувалися незаконні перерви.

Нагадаємо, що сьогодні соціологічна група "Рейтинг" оприлюднила результати екзит-полів у чотирьох округах. За даними екзит-полу, у 223-му виборчому окрузі (Шевченківський район, м. Київ) впевнено переміг єдиний кандидат від опозиційних сил, глава Аналітичної служби ВО "Свобода" Юрій Левченко. Його результат - 51,8 %, за ним Віктор Пилипишин з 34,8%%.