ua en ru

Результати виборів-2014: Тимошенко вважає, що поки рано говорити про формування коаліції

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що поки рано говорити про формування коаліції в новій Верховній Раді.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що поки рано говорити про формування коаліції в новій Верховній Раді. Про це вона заявила в ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ви знаєте, що результати виборів ще не підведені, ми взагалі не розуміємо, що відбувається на мажоритарних округах та в східних регіонах. Про це можна буде говорити після підрахунків голосів. Але ми завжди будемо з тими, де буде формуватися наша європейська стратегія", - зазначила лідер "Батьківщини".

Тимошенко заявила про готовність всіма силами допомагати "тієї влади, яку сформував народ України".

"У першу чергу я хочу констатувати, що парламентські вибори відбулися", - заявила вона.

"Наша команда буде всіма силами допомагати тієї влади, яку сформував народ, щоб Україна знищила корумповану систему, стала членом НАТО... Ми будемо завжди на боці людей", - додала Тимошенко.

Нагадаємо, згідно з даними екзит-полів у Раду проходять сім політичних партій: партія Президента України "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт" прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, "Самопоміч" мера Львова Андрія Садового, "Опозиційний блок" екс-міністра енергетики Юрія Бойка, "Радикальна партія" Олега Ляшка, "Свобода" Олега Тягнибока і "Батьківщина" екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.