ua en ru

Результати виборів-2014: партія Порошенко розраховує на створення коаліції з партіями Яценюка і Садового

Результати виборів-2014: партія Порошенко розраховує на створення коаліції з партіями Яценюка і Садового
Партія "Блок Петра Порошенко" розраховує на створення коаліції у Верховній Раді з партіями "Народний фронт" Арсенія Яценюка та партії "Самопоміч" Андрія Садового.

Партія "Блок Петра Порошенко" розраховує на створення коаліції у Верховній Раді з партіями "Народний фронт" Арсенія Яценюка та партії "Самопоміч" Андрія Садового. Про це на брифінгу у виборчому штабі Петра Порошенко повідомив лідер партії "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Не виключено формування коаліції безпосередньо з "Народним фронтом", "Самопомиччю", які першими оголосили про те, що це партії миру... А також з "Батьківщиною", яка теж виступає за реформування... Але кожен з нових депутатів, хто поділяє демократичні, європейські та проукраїнські стандарти і майбутнє України, зможе підписати коаліційну угоду", - зазначив Луценко.

Нагадаємо, згідно з даними екзит-полів у Раду проходять сім політичних партій: партія Президента України "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт" прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, "Самопоміч" мера Львова Андрія Садового, "Опозиційний блок" екс-міністра енергетики Юрія Бойка, "Радикальна партія" Олега Ляшка, "Свобода" Олега Тягнибока і "Батьківщина" екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

При цьому "Народний фронт" Арсенія Яценюка набрав близько 20%.