ua en ru

Результати виборів-2014: нова коаліція оголосить дострокові місцеві вибори у березні 2015 р., - Луценко

Результати виборів-2014: нова коаліція оголосить дострокові місцеві вибори у березні 2015 р., - Луценко
Лідер партії "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко прогнозує, що коаліція, яка сформується в новій Верховній Раді, оголосить дострокові місцеві вибори у березні 2015 року.

Лідер партії "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко прогнозує, що коаліція, яка сформується в новій Верховній Раді, оголосить дострокові місцеві вибори у березні 2015 року. Про це Луценко повідомив на брифінгу у виборчому штабі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вважаємо, що доцільно буде провести вже у березні наступного року... Одним з наших завдань стане те, що ми повинні будемо переконати виборця східних регіонів, які голосували за "Опозиційний блок"... Думаю, що це буде нашим завданням на наступних виборах", - зазначив Луценко.

Згідно з даними екзит-полів у Раду проходять сім політичних партій: партія Президента України "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт" прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, "Самопоміч" мера Львова Андрія Садового, "Опозиційний блок" екс-міністра енергетики Юрія Бойка, "Радикальна партія" Олега Ляшка, "Свобода" Олега Тягнибока і "Батьківщина" екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.