ua en ru

Результати детенізації - додаткові десятки мільярдів надходжень до бюджету, - Насіров

Результати детенізації - додаткові десятки мільярдів надходжень до бюджету, - Насіров Фото: Роман Насіров

2017 рік почався з нових рекордів

Результатами детенізації стали додаткові десятки мільярдів надходжень до бюджету. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав голова Державної фіскальної служби (ДФС) Роман Насіров.

Так, у січні зафіксовано найбільший показник за всю історію адміністрування ПДВ - платниками задекларовано до сплати 22,4 млрд гривень ПДВ. "Таких цифр ще ніколи не було, це на сьогодні рекордний для нас результат", - написав Насіров.

Він зазначив, що податок на додану вартість є одним з бюджетоформуючих податків, чи не основною статтею доходів бюджету. "Тобто ці 22,4 млрд гривень підуть на пенсії, заробітну плату, виплати малозабезпеченим, фінансування інфраструктурних проектів", - наголосив очільник служби.

За словами Насірова, у січні платниками податків задекларовано майже вдвічі більше, ніж середньомісячне декларування податку за січень-грудень 2016 року.

"В грудні ми вже встановили рекорд - 16,6 млрд гривень. А вже сьогодні, завдяки проведеним заходам з детінізації економіки ми збільшили цей показник на 6 млрд і встановили новий рекорд", - зазначив він.

2017 рік почався з нових рекордів. У січні зафіксовано найбільший показник за всю історію адміністрування ПДВ - платника...

Опубліковано Роман Насіров 25 січня 2017 р.

Нагадаємо, ДФС відсторонила все керівництво Львівської митниці після інциденту з хабарем.