ua en ru

В результаті зіткнень біля мерії Одеси постраждали 36 правоохоронців

В результаті зіткнень біля мерії Одеси постраждали 36 правоохоронців Фото: в результаті конфлікту в Одесі постраждали 36 правоохоронців (uk.wikipedia.org)

За фактом події порушено кримінальну справу

В результаті зіткнень під будівлею Одеської міськради постраждали 36 правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполиции в Одеській області у своєму Facebook.

Як повідомляється, серед постраждалих 20 співробітників поліції і 16 бійців Національної гвардії, охороняли порядок біля мерії.

За фактом події порушено кримінальну справу.

"За фактом конфлікту між мітингувальниками та правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - повідомили в прес-службі.

Поліція стоїть на охороні публічного порядку біля міськради За фактом конфлікту між мітингувальниками та правоохоронця...

Опубліковано Поліція Одеської області 20 вересня 2017 р.

На даний момент ситуація під будівлею знаходиться під контролем правоохоронців. Грубих порушень правопорядку не зафіксовано. Поліція просить громадян не вчиняти протиправних дій.

Поліція контролює ситуацію біля одеської міської ради Сесія Одеської міськради розпочала свою роботу. Сесійна зала мер...

Опубліковано Поліція Одеської області 20 вересня 2017 р.

Нагадаємо, під будівлею одеської мерії відбулася сутичка між протестувальниками і поліцією.