ua en ru

У результаті обстрілу Станиці Луганської поранено 4 військових ВСУ та перебито газопровід

У результаті обстрілу Станиці Луганської поранено 4 військових ВСУ та перебито газопровід Фото: Георгій Тука

Бойовики продовжують ескалацію в районі пішохідного переходу

Бойовики обстріляли Станицю Луганську та Новозванівку, в результаті чого постраждали п’ятеро осіб - четверо військових і прикордонник - та перебито газопровід. Про це йдеться у повідомленні Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у Facebook.

"Учора, 17 квітня, незаконні збройні формування з 21:00 і практично до ранку обстрілювали з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї район пішохідного переходу в смт Станиці Луганській. У результаті чого поранено чотирьох військовослужбовців та одного прикордонника. Також був перебитий газопровід низького тиску по вул. Барабашова неподалік від суду", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, що бойовики вчора, 17 квітня, о 18:15 обстріляли з автоматичних гранатометів село Новозванівку Попаснянського району.

"На жаль, після сьогоднішньої "ночі у вогні" в Станиці Луганській є постраждалі. Також зафіксовано попадання у вагончики Луганського прикордонного загону. Терористи продовжують ескалацію в районі пішохідного переходу. У той же час тут деякі місцеві "самозванці" - політикани дорікають мені, що я не даю дозволу на відкриття КПВВ у регіоні", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики сьогодні вночі обстріляли Станицю Луганську, поранення отримав один прикордонник.