ua en ru

В результаті обстрілу під Маріуполем поранений український військовослужбовець, - сектор "М"

В результаті обстрілу під Маріуполем поранений український військовослужбовець, - сектор "М" Фото: В результаті обстрілу під Маріуполем поранений український військовослужбовець

Потерпілий перебуває в медзакладі

Починаючи з учорашнього вечора поблизу Маріуполя (Донецька область) бойовики вели обстріл із забороненого Мінськими домовленостями озброєння, в результаті чого був поранений український військовослужбовець. Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Ярослав Чепурний, передає сайт "Новости Донбасса".

Так, згідно з інформацією Чепурного, сьогодні, 6 серпня, о 5:30 незаконні збройні формування, які діють на півдні Донецької області, відкрили вогонь з САУ 122 мм по позиціях українських військових в районі Новотроїцького. Обстріл тривав 13 хвилин. Постраждалих немає.

Разом з тим, прес-офіцер повідомив, що вчора, 5 серпня о 20:00 в районі Гранітного позиції сил АТО були обстріляні з мінометів 82 мм протягом 23 хвилин.

"Під час обстрілу один військовослужбовець отримав поранення середнього ступеня тяжкості. Він спрямований до лікарні, де йому надано медичну допомогу", - зазначив Черурной.

Нагадаємо, у Державній прикордонній службі відзначили збільшення кількості обстрілів в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за останній тиждень.