ua en ru

В результаті обстрілу Красногорівки поранена жінка

В результаті обстрілу Красногорівки поранена жінка Фото: поліція

Потерпілу госпіталізовано

Вночі бойовики обстріляли Красногорівку, в результаті чого 36-річна жінка отримала проникаюче осколкове поранення черевної порожнини. Потерпілу госпіталізовано, повідомляє прес-служба Головного управління національної поліції в Донецькій області.

"Сьогодні вночі до чергової частини Мар’їнського відділення поліції з лікарні надійшло повідомлення про надання медичної допомоги 36-річній жінці з проникаючим осколковим пораненням черевної порожнини. Пошкодження отримала під час обстрілу поблизу міста Красногорівка з боку тимчасово окупованої території. Постраждала перебуває в центральній районній лікарні у м. Курахово", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 21 квітня 2016 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військових немає, двоє отримали поранення.