ua en ru

В результаті обстрілу бойовиків в зоні АТО поранена мирна жителька, - СЦКК

В результаті обстрілу бойовиків в зоні АТО поранена мирна жителька, - СЦКК Фото: АТО

У Чермалыке жінку забрали до лікарні з пораненням ноги

В результаті обстрілу бойовиками 12 травня 2017 року в 11:30 населеного пункту Чермалик Донецької області отримала поранення громадянка України. Про це повідомляє штаб АТО у Facebook з посиланням на інформацію української сторони СЦКК.

"Вчора, близько 11:30 супротивник із стрілецької зброї обстріляв населений пункт Чермалик. Поранення отримала громадянка України і з діагнозом вогнепальне поранення лівої гомілки була направлена в лікарню", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, бойовики також стріляли вчора в напрямку населених пунктів Мар'їнка і Красногорівка з застосуванням 82 міліметрового міномета. В результаті обстрілу зруйнований один будинок по вулиці Героїв Чорнобиля, 206, а також одна міна розірвалися у дворі біля будинку по вулиці Сонячна, 8. За попередньою інформацією жертв серед мирного населення немає.

Також, обстріли росыйсько-терористичними військами здійснювалися в бнапрямку населеного пункту Волноваха із застосуванням 15 снарядів артилерії калібром 152 міліметра, що є грубим порушенням Мінських домовленостей. Загиблих і поранених серед мирного населення немає.

СЦКК: Бойовики протягом доби активно обстрілювали населені пункти Українська сторона СЦКК констатує, що незаконні зброй...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку року в результаті бойових дій було травмовано 16 мирних жителів, серед них - одна дитина, пошкоджено понад 60 будинків громадян.