ua en ru

У результаті обстрілу бойовиками сил АТО загинуло двоє українських військових

У результаті обстрілу бойовиками сил АТО загинуло двоє українських військових Фото: бойовики обстрілюють сили АТО вздовж усієї лінії розмежування

Четверо військовослужбовців АТО поранено

Підрозділи російсько-окупаційних військ ведуть вогонь по позиціях сил АТО вздовж усієї лінії розмежування, внаслідок чого загинуло двоє військовослужбовців Збройних Сил України, ще четверо отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"На різних напрямках зафіксовано застосування противником артилерійських систем калібру 122-мм, мінометів калібру 120-мм та 82-мм, озброєння БМП та БТР, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначається в повідомленні.

У штабі також повідомили, що в окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири ухвалювали рішення про відкриття вогню у відповідь.

Штаб АТО: Сили АТО адекватно відповідають противнику вогнем Підрозділи російсько-окупаційних військ ведуть вогонь по поз...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу бойовиками на Донеччині опорного пункту підрозділів однієї з механізованих бригад сил антитерористичної операції недалеко від Авдіївки загинув один український військовий.