ua en ru

У результаті обстрілу бойовиками Авдіївки загорівся будинок

У результаті обстрілу бойовиками Авдіївки загорівся будинок Фото: бойовики продовжують обстрілювати Авдіївку

Пожежу локалізовано, про постраждалих інформації поки що немає

На Донбасі проросійські бойовики продовжують обстріл Авдіївки і околиць, в п'ятницю, 24 лютого, в результаті влучання снаряду загорівся один будинок. Про це повідомив керівник Авдіївської ВЦА Павло Малихін в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Обстріли були в районі старої Авдіївки, в районі промзони, влучило в один будинок, була пожежа, її локалізували. Поки що поранених немає. Поки ще чути шум від обстрілу", - повідомив Малихін.

Раніше 24 лютого спікер прес-центру АТО Леонід Матюхін повідомляв, що бойовики протягом півгодини обстрілювали Авдіївку, але на той час, за інформацією голови ВЦА Павла Жебрівського, по місту влучань не було.

"Секунд 40, як був крайній обстріл, крайній приліт. Я стою прямо на краю міста. Ну принаймні 20 прильотів було точно по місту, це далеко від міста. Ймовірно, влучають по наших позиціях. Можливо, танки або САУ по промці, і такі дуже гучні вибухи. Напевно, влучає в бетон, покриття (бо дуже гучно) з великого калібру", - розповідав Матюхін.

Нагадаємо, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко повідомив, що водопостачання в Авдіївці відновлене в аварійному режимі з резерву.