ua en ru

В результаті обстрілу Авдіївки пошкоджено два житлові будинки

В результаті обстрілу Авдіївки пошкоджено два житлові будинки Фото: в результаті обстрілу Авдіївки пошкоджено два житлові будинки

Бойовики обстріляли стару частину Авдіївки

В результаті обстрілу старої частини Авдіївки пошкоджено два житлових будинки. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Місто Авдіївка знову обстрілюється російсько-терористичними угрупованнями. Станом на вечір 20 квітня 2017 стара частина цього населеного пункту знову перебувала під ворожим вогнем. В результаті численних обстрілу з мінометів різного калібру два житлових будинки були пошкоджені. Ніхто з цивільних жителів не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок обстрілу Авдіївки пошкоджено два будинки. Місто Авдіївка знову обстрілюється російсько-терористичними угрупова...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 квітня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що внаслідок бойових дій в районі Авдіївки Донецької області 20 квітня, близько 20:00 було пошкоджена лінія електропередач "Орловка - Колгоспна", 5 населених пунктів залишилися без електропостачання. З-за пошкодження ЛЕП "Орловка - Колгоспна" без електропостачання також залишилося 5 населених пунктів Ясинуватського району: Орлівка, Ластівчине, Семенівка, Петровське та Бердичеві.