ua en ru

В результаті наїзду на протестувальників в США загинули 3 особи, травмовано 35

В результаті наїзду на протестувальників в США загинули 3 особи, травмовано 35 Фото: протести в Шарлотсвілі (twitter.com/RealAlexRubi)

У місті оголосили надзвичайний стан

У Вірджинії три людини загинули і ще 35 поранені в результаті наїзду автомобіля на групу демонстрантів. Про це повідомляє Reuters.

Як наголошується, поліція заарештувала водія. Крім того, в місті через зіткнення з участю ультраправих введений режим надзвичайного стану.

"Я убитий горем, що тут було втрачене життя", - сказав мер міста Майкл Сінгер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в американському місті Шарлотсвілл (штат Вірджинія), де проходять протести проти націоналістів, невідомий на автомобілі скоїв наїзд на маніфестантів.

Зазначено, що наїзд скоїв один з націоналістів. Кадри з місця події свідчать про кількох потерпілих, перехожі надають їм допомогу.

Як повідомляється, в Шарлотсвіллі вранці в суботу, 12 серпня 2017 року, почалися зіткнення націоналістів і громадян, які виступають проти їх дій. Вони пішли за смолоскипною ходою, що ультраправі активісти стихійно провели напередодні запланованої акції "Єдність правих" проти рішення місцевої влади знести пам'ятник головнокомандувачу армії Конфедеративних Штатів Америки Роберту Едварду.