ua en ru

В результаті ДТП в Харківській обл. троє осіб загинуло та ще троє травмовані, - ДАІ

В результаті ДТП в Харківській обл. троє осіб загинуло та ще троє травмовані, - ДАІ Фото: У Харківській обл. сталося ДТП з тяжкими наслідками

Серед травмованих та загиблих є діти

На 493 км автодороги "Київ - Харків - Довжанський" учора, 19 серпня, близько 23:30 сталася дорожньо-транспортна пригода за тяжкими наслідками. Про це повідомляє прес-служба Управління ДАІ ГУМВС в Харківській області.

"За попередніми даними, водій автомобіля SKODA SUPERB ELEGANCE, рухаючись в напрямку мікрорайону "Салтівка", не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем MERCEDES-BENZ 350, що рухався в зустрічному напрямку, після чого автомобіль SKODA з'їхав у лівий по ходу руху кювет", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок автопригоди водій та два пасажири автомобіля SKODА загинули, а ще один пасажир цього ж автомобіля, а також водій та пасажир автомобіля MERCEDES отримали тілесні ушкодження.
Травмованих доставлено до лікарні.

Нагадаємо, у Румунії турецький автобус, в якому знаходилися, зокрема, громадяни України, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), загинули дві людини, 12 отримали поранення.

Українців серед жертв та постраждалих не було.