ua en ru

Резніченко очолив рейтинг голів ОДА за виконаними обіцянками

Резніченко очолив рейтинг голів ОДА за виконаними обіцянками Фото: Валентин Резніченко (прес-служба)

Резніченко зайняв перше місце в рейтингу

Голова Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентин Резніченко посів перше місце у рейтингу голів обласних державних адміністрацій за кількістю виконаних обіцянок, підготовленого аналітичним порталом "Слово і діло". Результати дослідження розміщені на сайті видання.

Резніченко очолив рейтинг голів ОДА за виконаними обіцянкамиРезніченко очолив рейтинг голів ОДА за виконаними обіцянкамиРезніченко очолив рейтинг голів ОДА за виконаними обіцянками

Основні напрямки, на яких зосередилася команда Резніченка, – капітальний ремонт доріг (відремонтовано понад 500), шкіл (понад 30), дитячих садків (50), стадіонів (20), водоводів (50) і лікарень. Крім того, спільно з Фондом Петра Порошенка та першою леді Мариною Порошенко створює новий освітній простір, відкриваючи інклюзивні класи в кожній школі та реконструюючи всі школи з урахуванням особливих потреб дітей.

Дніпропетровська ОДА активно займається патріотичними проектами: відкрила парк Героїв АТО поруч з будівлею адміністрації, музей АТО і в серпні цього року в центрі Дніпра встановила найвищий в Україні флагшток (72 метри), на якому розвивається державний прапор.

Резніченко очолив рейтинг голів ОДА за виконаними обіцянками

Фото: Юрій Ткаченко

Юрій Ткаченко, голова Черкаської ОДА, посів друге місце серед відповідальних голів ОДА. Ткаченко активно зайнятий енергоефективністю. Завдяки його зусиллям, постачальники тепла області скоротили споживання природного газу на 21%.

Ткаченко також приділяє увагу освіті, зокрема, він пообіцяв і ввів в 15 школах області новий предмет – робототехніка.

Резніченко очолив рейтинг голів ОДА за виконаними обіцянкамиРезніченко очолив рейтинг голів ОДА за виконаними обіцянками

Фото: Геннадій Москаль

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль – на третьому місці. Він очолює регіон, який сумно відомий масової контрабандою сигарет і потоками нелегальних мігрантів. Зупинити контрабанду Москалю поки не вдалося, але потік нелегалів через угорський кордон скоротився. Крім того, голова ОДА дав і виконав кілька обіцянок відремонтувати дороги між кількома райцентрами.