ua en ru

Резніченко: Дніпропетровська область масово переходить на ProZorro

Дніпропетровська обласна державна адміністрація (ОДА) має намір залучити до ProZorro більше бізнесменів, оскільки для обласного бюджету - це економія коштів, а для підприємців - можливість розширити ринки збуту. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, передає прес-служба відомства.

"Кожен підприємець Дніпропетровщини має знати про величезний багатомільярдний ринок, яким можна і потрібно користуватися. Ми підключили радіо і телебачення, відкрили спеціальну гарячу лінію. Все для того, щоб всі закупівлі Дніпропетровщини перевести в електронний формат. Завдання Президента України Петра Порошенка щодо прозорості та відкритості влади виконується", - підкреслив Валентин Резніченко.

Як зазначається, реклама ProZorro йде на дванадцяти радіостанціях і всіх місцевих телеканалах. Так, у результаті цього вже більше 3 тисяч тендерів на 132 мільйони гривень зареєстровано в системі ProZorro в Дніпропетровській області. За даними прес-служби, кожен, хто має якісний товар, може отримати замовлення від ОДА, РДА або комунальних установ області.

Крім цього, 30 листопада ОДА організовує черговий щомісячний семінар для підприємців по роботі через ProZorro. Очікується, що у ньому візьмуть участь близько 700 бізнесменів, які ще не користуються сервісом електронних закупівель.

В ОДА обіцяють, що зможуть навчити користуватися ProZorro всіх бажаючих. Зареєструватися на навчання можна за телефоном 0986747701.

Зазначимо, ProZorro - це система електронних торгів. Через неї укладають угоди до 200 тисяч гривень на товари і послуги і до 1,5 мільйона гривень - на роботи. Торги відбуваються в режимі онлайн. За розпорядженням керівника області Валентина Резніченко, Дніпропетровська облдержадміністрація перейшла на цю систему у серпні.