ua en ru

Режим тиші на Донбасі: з початку доби бойовики здійснили 23 обстріли

Режим тиші на Донбасі: з початку доби бойовики здійснили 23 обстріли Фото: війна на Донбасі

Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку

Попри домовленість тристоронньої контактної групи про запровадження режиму припинення вогню на лінії розмежування з 00:00 24 грудня, з початку доби бойовики здійснили 23 обстріли позицій українських військ на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначено, що російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції українців із автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку поблизу населених пунктів Мар’їнка, Широкине та Водяне. Двічі було здійснено обстріли по одній міні калібру 120 міліметрів у районі Талаківки. На Донецькому напрямку наші позиції були обстріляні у районі Світлодарської дуги та Авдіївки. На Луганському напрямку обстріляли Жовте", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 24 грудня 2016 року Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілюват...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 грудня 2016 р.

За даними штабу, оскільки обстріли несли суто провокаційний характер, українські військові вогонь у відповідь не вели.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на ранок суботи, 24 грудня 2016 року, по всій лінії розмежування дотримувався режим тиші.