ua en ru

Рейтинги Порошенка, Яценюка і Ради впали до мінімуму за 2 роки

Рейтинги Порошенка, Яценюка і Ради впали до мінімуму за 2 роки Фото: рейтинги українських політиків знизилися до мінімуму

Діяльність Петра Порошенка повністю схвалюють лише 2% опитаних

Рейтинги президента України Петра Порошенка, екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і Верховної Ради впали до мінімуму. Про це свідчать дані дослідження соціологічної групи "Рейтинг".

Опитування проводилося по всій Україні, крім окупованих територій Криму і Донбасу, з 18 лютого по 04 березня 2016 методом особистого інтерв'ю вдома у респондента. Всього опитано 2,400 жителів України у віці 18 років і старше. Додатково опитано 1,000 респондентів у Миколаївській та Херсонській областях. Допустима похибка дослідження не перевищує 2,0%.


Згідно з результатами дослідження, діяльність президента Петра Порошенка повністю схвалюють 2% українців, ще 15% підтримують її частково, 32% скоріше не схвалюють діяльність Порошенка, а 43% не схвалюють її категорично. Зазначимо, максимальна підтримка Порошенка на рівні 15% була зафіксована у вересні 2014 року.

рейтинг, Порошенко

Фото: рейтинг Петра Порошенка

Діяльність Кабінету міністрів Арсенія Яценюка повністю підтримав 1% респондентів, 6% підтримували її частково. У той же час 64% не схвалюють діяльність Кабміну Яценюка категорично. Максимальна підтримка Яценюка була зафіксована у квітні 2014 року і становила 16%.

рейтинг, ЯценюкФото: рейтинг Арсенія Яценюка

рейтинг, радаФото: рейтинг Верховної Ради України

Згідно з даними групи "Рейтинг", повністю діяльність Ради не підтримує ніхто, частково – 5%, а 59% - не схвалюють категорично.

Нагадаємо, за результатами дослідження групи "Рейтинг" українці відчутно збідніли за останній рік.