ua en ru

Яресько прибула в Давос з робочим візитом

Яресько прибула в Давос з робочим візитом Фото: Наталія Яресько

У планах Наталії Яресько більше 15 робочих зустрічей

Міністр фінансів України Наталія Яресько повідомила про початок свого робочого візиту в Давос (Швейцарія), де пройде Всесвітній економічний форум. Про це вона написала у своєму Facebook.

"Сьогодні починається мій робочий візит до швейцарського міста Давос. Протягом наступних кількох днів буду мати честь представляти нашу країну на Всесвітньому економічному форумі у складі офіційної української делегації. Крім участі у заходах та зустрічах в рамках Форуму, планую провести ще більш 15 робочих зустрічей з іноземними колегами-міністрами фінансів інших країн, а також з керівництвом міжнародних фінансових організацій-партнерів України (МВФ, ЄБРР, ЄІБ, IFC) ", - написала Яресько.

Наголошується, що в рамках всіх зустрічей планується обговорити питання фінансової сфери в Україні, досягнення у виконанні програми реформ.

"Також будемо обговорювати подальші кроки нашого уряду для відновлення економічної стабільності та забезпечення умов для сталого економічного зростання", - додала вона.

Сьогодні розпочинається мій робочий візит до швейцарського міста Давос. Протягом наступних кількох днів матиму честь пре...

Опубліковано Наталія Енн Яресько / Natalie Ann Jaresko 19 січня 2016 р.

Нагадаємо, в Давосі (Швейцарія) 22 січня відбудеться "Український сніданок" на тему "Світ змінюється. Чи змінилася Україна?".