ua en ru

Яресько похвалила Шлапака за розпродаж міністерських автомобілів

Міністр фінансів України Наталія Яресько похвалила свого попередника Олександра Шлапака за те, що розпродав міністерські автомобілі. Про це Яресько заявила сьогодні на прес-конференції в Києві, спростовуючи інформацію про те, що Мінфін нібито закупив нові автомобілі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я це посилання бачила, і кожен раз, коли я на нього натискала, немає нічого. Я не тільки не підтверджую, я хочу підтвердити, що це неправда. У нас є дві машини в міністерстві, які я бачила. Одна - це та, на якій я їжджу Volkswagen Touareg 2007 р., і друга - це мінівен Mercedes 2006 р. Я можу сказати і повинна привітати попереднього міністра фінансів пана Шлапака, який вичистив все це. Наше міністерство дуже слухняне з тієї точки зору, що у нас багато машин немає. Сказали торік усім міністерствам продати, це було зроблено", - сказала Яресько.

При цьому, за її словами, була істотно скорочена чисельність міністерства.

Раніше сьогодні глава Мінфіну Наталія Яресько виключила можливість свого призначення прем'єр-міністром України.

Під час публічного звіту про 100 днів діяльності Кабінету міністрів Яресько заявила, що Мінфін впорався з усіма викликами, які стояли перед міністерством.