ua en ru

Яресько обговорила з послом Німеччини подальші кроки в реформуванні митниці

Яресько обговорила з послом Німеччини подальші кроки в реформуванні митниці Фото: Наталія Яресько

Яресько зустрілася з представниками Німеччини в Україні

Міністр фінансів України Наталія Яресько обговорила з Надзвичайним та Повноважним послом Німеччини в Україні Крістофом Вайлем подальші кроки в реформуванні митниці. Про це Яресько повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Участь у зустрічі також взяли перший секретар Посольства ФРН в Україні з питань митної служби Ральф Мальхін та голова економічного відділу Посольства ФРН в Україні Хольгер Кремер.

"Вчора також зустрілася з Надзвичайним та Повноважним послом ФРН в Україні Крістофом Вайлем, першим секретарем Посольства ФРН в Україні з питань митної служби Ральфом Мальхіним та головою економічного відділу Посольства ФРН в Україні Хольгером Кремером. Обговорили з європейськими дипломатами їх роботу та подальші кроки в реформуванні митниці", - йдеться у повідомленні.

Вчора також зустрілася з Надзвичайним та Повноважним послом ФРН в Україні Крістофом Вайлем, першим секретарем Посольства...

Опубликовано Наталія Енн Яресько / Natalie Ann Jaresko 18 февраля 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр фінансів України Наталія Яресько і заступник міністра Олена Макеєва представили проект закону "Про внесення змін до Митного кодексу України (щодо уповноваженого економічного оператора і спрощення податкових процедур)", розроблений Міністерством фінансів країни (Мінфіном) за участю експертних та громадських організацій.