ua en ru

Рішення про користуванні газорозподільними мережами виходить на фінальний етап, - Кабмін

Рішення про користуванні газорозподільними мережами виходить на фінальний етап, - Кабмін Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Рішення у сфері утримання та користування газорозподільними мережами незабаром буде представлено урядом

Розробка юридичного рішення у сфері утримання та користування газорозподільними мережами виходить на фінальний етап і незабаром буде представлена. Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає "Урядовий Портал".

"Ми вживаємо заходів у співробітництві з Генеральною прокуратурою. Це юридичне питання, яке потрібно вирішити. Ми не дамо зловживати монопольним становищем, і нікому не дамо грабувати українців", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава компанії "Укргазвидобування" Олег Прохоренко заявив, що компанія планує на кінець 2017 року збільшити видобуток газу на 600-700 млн куб. м порівняно з попереднім роком.

"У минулому році ми зупинили падіння і навіть наростили 77 млн кубометрів, у цьому році ми прагнемо до збільшення власного видобутку на 600-700 млн кубометрів, подивимося, як закриємо рік, але на сьогоднішній день ми маємо збільшення 344 млн кубометрів за 8 місяців 2017 року порівняно з 2016 роком", - повідомив Прохоренко.