ua en ru

Релевантність, рівень CTR - як показник розвитку вашого ресурсу

Можливості для розвитку проекту і створюваного ресурсу буде прямо залежати від рівня CTR, дозволивши вибрати напрямок, з якого буде приходити потік відвідувачів, зацікавлених в створеному проекті.

Можливості для розвитку проекту і створюваного ресурсу буде прямо залежати від рівня CTR, дозволивши вибрати напрямок, з якого буде приходити потік відвідувачів, зацікавлених в створеному проекті.


Релевантність, як основний аспект у формуванні основи під інтернет-проект

При бажанні досягти високого CTR - важливо правильно виконувати релевантність. У будь-якому з ваших проектів важливо буде дати розуміння клієнта, що ваш продукт і послуги кращі на ринку, і вони необхідні кожному хто до вас буде звертатися. Важливо буде конкретизувати кожен запит під групу клієнтів, сформувавши тим самим певну базу і підстава для розвитку всього проекту.
копірайтинг

Якісно оформлений і підібраний текст - це вірне звернення до потенційного клієнта. Складені професійно оголошення або опису послуг, дозволять вийти на новий рівень. Це дасть привід опинитися на найбільш затребуваних нішах, відкинувши всі непотрібні параметрони. Тут важливо створювати актуальні пропозиції і шукати такі зачіпки, які не залишать байдужим жодного відвідувача.
Безкоштовне початок співпраці, як один з видів реклами

Відправною точкою має стати актуальна реклама і пропозиція про безкоштовне пробному співпраці. Згодом, багато хто з клієнтів надалі зможуть залишатися вже на платній основі, адже буде запропонований якісний продукт. Це дозволить не тільки виділитися із загальної маси пропозицій, але і поступово залучити більшу кількість потенційних клієнтів для сайту.
Тест Драйв

Проведення заміни звичним розташування слів на сайті можуть як підняти рейтинг, так і повністю обрушити CTR. Але такого роду тест-драйв, дозволить виявити слабкі місця і запропонувати більш актуальні рішення для своїх відвідувачів.
гарантії

Надання гарантій дасть привід кожному з клієнтів довіряти вашому проекту. Тому даний пункт вважається одним з основних у створенні будь-якого проекту. Він дозволить створити необхідну впевненість і можливість забезпечити гарантії якості в кожному з продуктів.
ціни

Окремим аспектом є вибір вартості і виставлення ціни. Це дозволить не просто утримати клієнта, за рахунок мінімальної планки і ціни, але і дасть привід реально зіставляти конверсію виконаних вами продуктів і послуг, що пропонуються, в співвідношенні з ринковими реаліями.