ua en ru

Реєстрацію дитини і шлюбу онлайн планується ввести до кінця року, - Гройсман

Реєстрацію дитини і шлюбу онлайн планується ввести до кінця року, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Наразі найбільшою популярністю користується електронна послуга з відкриття ФОП

До кінця 2017 року Кабінет міністрів України планує запровадити ряд онлайн-сервісів, зокрема, реєстрацію дитини та шлюбу онлайн. Про це голова уряду Володимир Гройсман написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Впровадження електронних послуг - один із пріоритетів уряду, тому Державне агентство з питань електронного урядування плідно працює в цьому напрямку. До кінця року планується запровадити ще низку онлайн-сервісів. Зокрема, реєстрація дитини та шлюбу онлайн", - сказано у повідомленні.

За словами прем’єр-міністра, наразі найбільшою популярністю користується електронна послуга з відкриття ФОП.

Навесні Державне агентство з питань електронного урядування України разом з Міністерством юстиції України запровадили ни...

Опубліковано Volodymyr Groysman 8 серпня 2017 р.

"Навесні Державне агентство з питань електронного урядування України разом з Міністерством юстиції України запровадили низку електронних послуг з реєстрації підприємництва. Це - черговий крок на шляху до спрощення умов ведення бізнесу в Україні. Наразі найбільшою популярністю користується електронна послуга з відкриття ФОП. Так, за допомогою онлайн-сервісу вже відкрито 1 211 ФОП", - повідомив прем’єр.

Нагадаємо, раніше міністр юстиції України Павло Петренко заявив, що зареєструвати "Шлюб за добу" можна більш ніж в 20 містах України. "Це вже не пілотний, а національний проект. У більш ніж 20 містах України молоді пари можуть оформити шлюб за добу, відразу після того, як прийняли рішення ... Ми ініціювали перед українським парламентом, щоб це стало нормою, а не пілотний проектом", - сказав Петренко.