ua en ru

Реєстратор у Немирові проігнорував вимогу Азарова, - Nemiroff

Державний реєстратор Немирівської районної адміністрації Чухно проігнорував вимогу прем'єр-міністра України Миколи Азарова і відмовився виконувати рішення Вищого господарського суду України. Про це йдеться в заяві Nemiroff.

Вчора, 10 жовтня, держреєстратор повідомив, що не має технічної можливості провести перереєстрацію із-за відсутності комп'ютера і пішов на лікарняний.
Раніше, 4 вересня 2013 р. прем'єр-міністр України Микола Азаров направив офіційне розпорядження з вимогою негайно виконати всі судові рішення, включаючи рішення Вищого господарського суду, Вищого адміністративного суду України і відкриті испольнительные виробництва про внесення до державного реєстру запису про зміну генерального директора ДП УГК Nemiroff.

Нагадаємо, 10 липня Вищий господарський суд України поставив крапку у спорі між колишнім менеджментом ДП "УГК Nemiroff" і власником підприємства компанією Nemiroff Holdings Limited, і остаточно усунув сім'ю Глусь від управління українською дочірньою структурою холдингу. Не дивлячись на це, екс-менеджмент, за сприяння голови Немирівської РДА Михайленко та реєстратора Чухно, продовжує утримувати контроль над підприємством.

У Nemiroff Holdings Limited впевнені, що дії Державного реєстратора Немирівської районної адміністрації у Вінницькій області Лахника сприяли незаконному контролю над підприємством з боку екс-менеджменту ДП "УВК "Nemiroff". На даний момент вже колишній держреєстратор перебуває під слідством. Пізніше на цій посаді його змінив Чухно. Однак, згідно з повідомленням, він також саботує виконання своїх службових обов'язків і не з'являється на роботі. Діяльність реєстраційної служби паралізована.
"Тим часом робота українського дочірнього підприємства паралізована, сотні людей залишилися без роботи, що призвело до масових акцій протесту. Напруга в місті зростає з кожним днем", - відзначають в Nemiroff.

Реєстратор у Немирові проігнорував вимогу Азарова, - Nemiroff