ua en ru

Реєстр е-декларацій готовий витримати близько 70 тис. одночасних сесій на порталі, - НАЗК

Реєстр е-декларацій готовий витримати близько 70 тис. одночасних сесій на порталі, - НАЗК Фото: у НАЗК розповіли про розширення потужностей реєстру е-декларацій

У рік система зможе обробляти 2,5 млн документів

У результаті вжиття заходів щодо дооснащення апаратної бази реєстру електронних декларацій чиновників кількість одночасних сесій в пікових режимах роботи системи може скласти до 50-70 тис. Про це як повідомили у Національному агентстві з питань запобігання корупції.

"На сьогодні кількість автоматизованих сесій на порталі досягає 6-7 тис. Проведене дооснащення дозволить збільшити як кількість одночасних сесій користувачів до 70 тис., так і кількість документів, які обробляються в системі, до 2,5 млн документів на рік, без якої-небудь загрози для роботи Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування", - йдеться в повідомленні.

Також в НАЗК повідомили, що були укладені договори з ДП "Українські спеціальні системи" та ТОВ "Алтаюр", які передбачають забезпечення повноцінної роботи системи реєстру е-декларацій.

Як повідомлялося раніше, другий етап електронного декларування закінчується 31 березня 2017 року.

Нагадаємо, НАЗК розповіли, на які посади не поширюється фінансовий контроль.