ua en ru

Ребров очолить футбольний клуб із Саудівської Аравії

Ребров очолить футбольний клуб із Саудівської Аравії Фото: Сергій Ребров (fcdynamo.kiev.ua)

Всі попередні домовленості вже досягнуті

Колишній головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров знаходиться в кроці від підписання контракту з авторитетним в Азії футбольний клубом "Аль-Ахлі" з Саудівський Аравії. Про це повідомляє сайт aleqt.com з посиланням на достовірні джерела.

За наявною інформацією, всі попередні домовленості вже досягнуто, залишилося дотриматися формальності і власне укласти угоду. Як зазначає сайт zbirna.com, помічниками Реброва стануть іспанські фахівці, які донедавна працювали в "Динамо".

"Аль-Ахлі" з Джидди - триразовий чемпіон своєї країни і 13-разовий володар Кубка короля СА. У свій час його очолювали такі відомі фахівці, як Карел Яролім, Луїс Феліпе Сколарі і Діді.

Ребров на посту наставника команди змінить швейцарця Крістіана Гросса. В цьому році "Аль-Ахлі" зайняв в національній першості друге місце і пробився у чвертьфінал Ліги чемпіонів Азії, де зіграє з іранським "Персеполисом".

Нагадаємо, раніше колишній головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Сергій Ребров заявив, що хоче працювати з командою, яка ставить високі цілі.