ua en ru

Ребров: Ми вже почали підготовку до ігор з "Манчестер Сіті"

Ребров: Ми вже почали підготовку до ігор з "Манчестер Сіті" Фото: Сергій Ребров

Наставник киян поділився відчуттями від підготовки до сезону

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров сумнівається у швидкому відходу основного захисника Драговича, пише сайт "Динамо".

"Я сумніваюся, що Драгович читає наші сайти і надає значення всьому, що про нього пишуть. Я часто розмовляю з Алексом, він - абсолютно порядна людина. Зараз у нього є мета, він хоче зіграти в цьому сезоні в плей-офф Ліги чемпіонів за нашу команду. Що буде далі - одному Богу відомо. Я радий, що є такі футболісти, які, перш за все, хочуть досягти якоїсь мети, а вже потім, при наявності гідних пропозицій, сісти за стіл переговорів з президентом", - сказав Ребров.

"Ми вже зараз на кожному теоретичному занятті готуємо команду до матчів Ліги Чемпіонів. Ми переглядаємо багато ігор, та хлопці й самі дивляться. Обов'язково подивимося кілька ігор «городян» наживо. Хлопці самі розуміють всю важливість гри, розуміють, що нам належить битися з дуже серйозною командою. Але і в груповій стадії нам протистояли сильні суперники, і ми виглядали гідно. Важливо правильно і максимально відповідально готуватися до кожного матчу, на всіх тренуваннях працювати з повною викладкою, віддати всі сили підготовки і самій грі. Що буде на полі - подивимося", - додав тренер.

Нагадаємо, "Динамо" зараз перебуває в Іспанії, де проводить перший тренувальний збір.