ua en ru

Реал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчу

Реал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчу Фото: "Реал" - "Ювентус" (twitter.com/juventusfc)

Роналду реалізував пенальті і приніс команді путівку в півфінал

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між між мадридським "Реалом" і туринським "Ювентусом".

Після поразки з рахунком 0:3 в першому матчі "Ювентус" зміг майже зробити диво, забивши три голи на "Сантьяго Бернабеу", але гол Кріштіану Роналду з пенальті на восьмий компенсованій хвилині приніс "Реалу" путівку в півфінал.

Туринцям дуже був потрібен швидкий гол в Мадриді, і гості забили його вже на другій хвилині. Самі Хедіра чудово навісив на Маріо Манджукич, який ударом головою вразив ворота Кейлор Наваса.

Хорватський нападник незадовго до перерви повторив свій трюк - цього разу вже з подачі Стефана Ліхтштайнера. А після голу Блеза Матюйді, що скористався помилкою Наваса, запахло черговий неймовірною сенсацією.

Однак, коли вже закінчувалася компенсований до другого тайму час, арбітр призначив пенальті за фол Медхі БЕНАТОВ проти Лукаса Васкеса. Кріштіану Роналду з 11-метрової позначки впевнено переграв Войцеха Щенсни, який захищав ворота "Юве" після видалення Джанлуїджі Буффона.

Реал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчуРеал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчуРеал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчуРеал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчуРеал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчуРеал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчуРеал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчуРеал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчуРеал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчуРеал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчуРеал - Ювентус 1-3: відео голів та огляд матчу

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Ми не планували пропускати швидкий гол. Він дав "Юве" надію. Вони повірили в себе, заграли. У нас же гра не йшла. Ми створювали моменти, але в цілому грали недостатньо добре. У нас не виходило грати в той футбол, в який ми хотіли грати".

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі: "Мені дуже шкода хлопців. Ми перевершували "Реал" протягом 60 хвилин в Турині, але програли 0:3. Сьогодні ми домінували весь матч. Ми повинні швидко оговтатися від цієї поразки, тому що нам ще належить грати за титули в цьому сезоні. Шкода, що так вийшло. Ми довели, що результат в Турині був несправедливим, але, на жаль, цього не вистачило".