ua en ru

Реал - Спортинг: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів

Реал - Спортинг: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів Фото: Реал - Спортинг онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів "Реал" - "Спортинг" розпочнеться РБК-Україна у 21:15, а дивитися футбол онлайн можна буде на каналі "Футбол".

Мадридський "Реал" зіграє свій перший матч у новому сезоні Ліги Чемпіонів проти португальського "Спортинга".

14 вересня, 21:45
Мадрид, "Сантьяго Фіналу"

"Реал" - "Спортинг" 2:1
Гол: Роналду, 89, Мората, 90+2 - Сезар, 47
Реал:
Касилья, Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело, Кроос, Модріч, Каземіро, Роналду, Бензема, Бейл
Спортинг: Патрісіу, Коатес, Семеду, Перейра, Зегелар, Карвальо, Адрієн, Бруно Сезар, Мартінш, Руїс, Дост

Після гарного минулого сезону "Спортинг" втратив кілька лідерів команди. Залишився ключовим гравцем центральний півзахисник Адрие Сілва, на якого покладено тягар лідера "Спортинга". Ну і природно, головна зброя португальців тренерський розум Жорже Жезуш, якого влітку сватали в тренера "Реала".

У Мадрида все просто і зрозуміло. Новий сезон означає нові цілі заоевать те, що не завойовано, і відстояти, то що виграно. А це означає, що сьогодні для "Реала" начаинется захист титулу.

Цікавим стане поединое для Крпиштиано Роналду, для якого "Спортинг" - клуб, який його зробив зіркою. У відносно недавніх іграх з "Манчестер Юнайтед" кріштіану Роналду не святкував свої голи. Сьогодні ми зможе перевірити Крішті і проти "Спортінга".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан

Фото: Зінедін Зідан

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан:

"Роналду готовий зіграти, ми хочемо, щоб він провів на полі максимально можливу кількість часу. Плануємо, що він відіграє 90 хвилин, никакоих побоювань у нас немає. Цей матч проти свого колишнього клубу буде особливим для Кріштіану особливим, це природно",