ua en ru

Реал - Шахтар: Кріштіано Роналду громить "гірників"

Реал - Шахтар: Кріштіано Роналду громить "гірників" Фото: Реал - Шахтар

"Гірники" програли перший матч групового етапу ЛЧ

На мадридському стадіоні "Сантьяго Фіналу" донецький "Шахтар" провів перший матч групового раунду Ліги Чемпіонів проти місцевого "Реалу".

З самого початку матчу "Реал" почав грати свою роль фаворита поєдинку. М'яч більше тримався у мадридців. Але створювати моменти підопічні Бенітеса не поспішали. Хоча, після пасу Роналду, Бензема зобов'язаний був забивати, але після обыгранного П'ятова Карім відправив м'яч вище порожніх воріт. Зате Бензема не схибив після грубої помилки П'ятова, який випустив м'яч після навісу Іско. "Шахтар" грав дуже невпевнено і, незважаючи на деяку кількість атак, створити небезпеку біля воріт Наваса не зміг.

Другий тайм починався непогано - донеччани відвели гру від своїх воріт, почали атакувати. Але зухвалий стрибок Степаненко в ноги Рамоса у чужій штрафній, за що Тарас отримав другу жовту картку і видалення, змінили все. Спочатку суддя вгледів гру рукою Срни у штрафному "Шахтаря" і Роналду з "точки" забив свій перший м'яч. Трохи пізніше він повторив той же трюк після гри Азаведо рукою. Під кінець гра Роналду забив з гри, добивши м'яч головою після дальнього удару Марсело і сейва П'ятова.

Реал - Шахтар 4:0
Гол:
Бензема, 30, Роналду, 55 (пен), 64 (пен) 81
Реал: Навас, Варан (Пепе, 46), Рамос (Начо, 59), Марсело, Карвахаль, Кроос, Бейл (Ковачич, 33), Модріч, Іско, Роналду, Бензема
Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Азеведо, Фред, Степаненко, Марлос (Коваленко, 76), Тейшейра, Тайсон(Малишев, 67), Гладкий (Бернард, 82)
Вилучення: Степаненко, 51

Додамо, що у другому матчі групи ПСЖ спокійно обіграв шведський "Мальме". Саме з парижанами належить зіграти наступний матч "Шахтарю". Поєдинок відбудеться 30 вересня.