ua en ru

"Реал" оголосив про підписання 16-річного форварда "Фламенго" Жуніора

"Реал" оголосив про підписання 16-річного форварда "Фламенго" Жуніора Фото: Вінісуіс Жуніор

Трансфер офіційно вступить в силу в липні 2018 року

Мадридський футбольний клуб "Реал" досяг домовленості з бразильським "Фламенго" про трансфер півзахисника Вінісіусом Жуніора. Про це повідомляє прес-служба іспанського клубу.

Трансфер офіційно вступить в силу в липні 2018 року, коли футболісту виповниться 18 років, а поки Жуніор продовжить виступати за "Фламенго" до липня 2019 року, вихованцем якого він є. Проте гравець матиме можливість перейти в "Реал" раніше цієї дати, якщо клуби зможуть домовитися.

Вартість угоди не розкривається. За даними порталу Transfermarkt, вартість трансферу 16-річного гравця склала 45 млн євро.

Вінісіус дебютував за "Фламенго" в травні. У поточному чемпіонаті країни, в якому пройшло два тури, нападник взяв участь в обох зустрічах, виходячи на заміни в кінцівках.

Жуніор має досвід виступу за юнацькі збірні Бразилії. За збірні Бразилії різних вікових груп він провів 25 ігор, забив 23 м'ячі і зробив чотири передачі. Футболіст був визнаний кращим гравцем юнацького чемпіонату Південної Америки-2017.

Нагадаємо, головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан проявляє інтерес до захисника мюнхенської "Баварії" Жерому Боатенга.