ua en ru

Реал - Манчестер Юнайтед 2-1: відео голів та огляд матчу

Реал - Манчестер Юнайтед 2-1: відео голів та огляд матчу Фото: Реал Мадрид - Манчестер Юнайтед

Мадридці виграють трофей втретє за чотири роки

Перемога мадридського "Реала" над "Манчестер Юнайтед" в Македонії з рахунком 2:1 принесла в колекцію клубу четвертий Суперкубок УЄФА.

Каземіро відкрив рахунок на 23 хвилині після закидання Карвахаля в штрафну "Юнайтед". На початку другого тайму, на 51 хвилині, Іско подвоює перевагу "Реала". Іспанець вискочити на ударну позицію, з якою спокійно пробив у дальній нижній кут. Лукаку через майже 10 хвилин скоротив відставання, вчасно підоспіли на добивання, але не рятує команду від поразки.

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан: "Ми ніколи не будемо втомлюватися перемагати. Сьогодні мої діти застосовували високий пресинг, не дозволяли суперникові грати. Коли м'яч був у нас, ми спокійно плели комбінації і в підсумку домоглися того, чого хотіли. У нас безліч талановитих гравців, і за копітку роботу можна досягти серйозних висот. Це голодна команда, вони хочуть вигравати ще".

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью: "Я задоволений багатьма аспектами нашої гри. У прем'єр-лізі немає" Реала ". У нас команда топ-класу, але у" Реала "просто інший рівень, там гравці з нереальними якостями. Неможливо повторити півзахист "Реала" - немає іншого Модріча, іншого Крооса, іншого Іско, іншого Каземіро".

Нагадаємо, УЄФА оштрафував "Манчестер Юнайтед" і двох гравців англійської команди за підсумками фіналу Ліги Європи проти "Аякса".