ua en ru

Реал Мадрид - Баварія 4-2: відео голів та огляд матчу

Реал Мадрид - Баварія 4-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Реал" - "Баварія"

Як кажуть, учень перевершив учителя

До уваги читачів РБК-Україна пропонуємо відео голів та огляд матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським "Реалом" і мюнхенською "Баварією". Хет-трик Кріштіану Роналду допоміг забезпечити "вершковим" сьомий поспіль вихід у півфінал.

"Баварія" почала гру дуже жваво: непогані моменти були у Тьяго Алькантари і Ар'єна Роббена. "Реал" зміг відповісти упущеними можливостями Данини Карвахаля, Рамоса і Роналду. Потім Марсело виніс м'яч з лінії воріт після удару Роббена, який незабаром заробив пенальті, спровокувавши на фол Каземіро. Левандовскі дуже впевнено реалізував пенальті.

alt

Фото: Левандовські відкрив рахунок ударом з пенальті

Каземіро виправився, зробивши гольовий пас на Роналду за 14 хвилин до кінця основного часу. Проте вже через дві хвилини Томас Мюллер відмінно скинув м'яч грудьми Левандовскі. У того з-під ноги м'яч вибили, але його тут же у свої ворота відправив Рамос.

На початку додаткового часу Мануель Нойєр зробив кілька сейвів, але був безсилий після того, як Рамос вивіреною передачею знайшов Роналду у штрафному суперників - удар португальця був бездоганним.

alt

Фото: Роналду став першим, хто забив сто голів в Лізі чемпіонів

"Баварія" кинулася відіграватися в меншості, відкривши зони в тилу. На 110-й хвилині Марсело видав неймовірний прорив і ідеально виклав м'яч Роналду, який оформив хет-трик. А дві хвилини потому Асенсио поставив крапку в матчі.

Нагадаємо, захисник мюнхенської "Баварії" Матс Хуммельс не зміг зіграти у матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів з мадридським "Реалом".