ua en ru

Розвідка заявляє про надходження на Донбас 800 млн рублів із бюджету РФ

Розвідка заявляє про надходження на Донбас 800 млн рублів із бюджету РФ Фото: 25 млн рублів призначено "для домінування російської пропаганди"

Із них 775 млн призначено для утримання адмінапарату і силових структур ДНР/ЛНР

Українська розвідка заявляє, що воєнно-політичне керівництво РФ продовжує виділяти з бюджету значні кошти для продовження підривної діяльності на тимчасово окупованих територіях сходу України. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони.

"Встановлено, що на початку квітня з бюджету РФ надійшло близько 800 млн російських рублів. Із них 775 млн призначається для утримання тієї частини адміністративного апарату та силових структур т. зв. ДНР та ЛНР, де службу за контрактами з російською окупаційною владою проходять переважно місцеві жителі", - йдеться в повідомленні.


За даними розвідки, ще 25 млн рублів призначено "для домінування російської пропаганди".

"На придбання телекомунікаційного обладнання для Донецького обласного радіотелевізійного передавального центру, станцій-ретрансляторів Тореза і Горлівки, а також для запуску проектів "цифрового мовлення" у н. п. Стаханов, Красний Луч і Чорнухіне (на ці проекти передбачено 700 тисяч)", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла про поранення 4 російських військових під Авдіївкою Донецької області.