ua en ru

Розвідка заявляє про факти розкрадання російськими військовими майна жителів Донбасу

Розвідка заявляє про факти розкрадання російськими військовими майна жителів Донбасу Фото: військові ЗС РФ продовжують грабувати мешканців Донбасу

Полковник ЗС РФ намагався вивезти в Росію автомобіль без документів

Військовослужбовці Збройних сил Російської Федерації продовжують викрадати особисте майно мешканців тимчасово окупованих територій Донбасу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України.

Українська розвідка зафіксувала чергові факти розкрадання майна російськими військовими і його вивезення на територію РФ.


Так, полковник ЗС РФ Олександр Бушуєв намагався вивезти в Росію позашляховик Acura MDX білого кольору в контейнері з особистими речами. У полковника при собі не виявилося жодних документів про придбання транспортного засобу. А попередній власник машини значиться "зниклим безвісти". Співробітники ФСБ РФ автомобіль вилучили та організували перевірку за даним фактом.

Повернувшись в розташування, психічно неврівноважений Бушуєв звинуватив свого заступника полковника Моїсеєва в підставі і погрожує розправою.

"Психічна неврівноваженість і грубе ставлення до підлеглих, змусило командування російських окупаційних військ скасувати рішення про його направлення на навчання до Військової академії Генерального штабу ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомила про "акцияхпротеста" проти ОБСЄ в Донецьку.