ua en ru

Розвідка повідомила про загибель 3 бойовиків на Донбасі за добу

Розвідка повідомила про загибель 3 бойовиків на Донбасі за добу Фото: у Міноборони повідомили про чергові втрати бойовиків

Ще семеро бойовиків отримали поранення

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинули троє бойовиків, ще семеро отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

"Протягом доби підтверджені втрати противника становили троє загиблих та семеро поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) і 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також зі складу зведеного загону Федеральної служби військ національної гвардії Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.


У розвідці уточнили, втрати зведеного загону Росгвардії на Донбасі (загинув один і двоє поранені) пов'язані зі спробою затримання дезертирів в районі Авдіївки, які чинили збройний опір.

Крім того, повідомляється про вбивство мешканки селища Комсомольський під Свердловськом Луганської області групою бойовиків, які дезертирували з місць дислокації в Артемівську (Луганська область).

Нагадаємо, раніше сили АТО відбили атаку бойовиків в Мар'їнці.