ua en ru

Розвідка повідомляє про 5 загиблих та 4 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 5 загиблих та 4 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ на Донбасі

Бойовики розповсюджують чутки про "наміри" ЗСУ використовувати безпілотники для ураження об’єктів промисловості на Донбасі

Українська розвідка повідомляє про 5 загиблих та 4 поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Зафіксовано чергові втрати у частинах та з’єднаннях 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. 22 серпня ц.р. загинуло п’ятеро та поранено четверо військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ, а також 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.


Крім того, зазначається, що з метою дискредитації Збройних сил України російське окупаційне командування відпрацювало план чергової інформаційно-психологічної кампанії, що базується на раніше оприлюднених вищим воєнно-політичним керівництвом Росії вигадках про наміри здійснити ряд диверсій по відношенню до критично важливих об’єктів інфраструктури у т.ч. для створення загроз техногенного характеру.

"22 серпня ц.р., у рамках реалізації зазначеного вище плану, російськими офіцерами Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ запропоновано розповсюдити офіційні повідомлення про наміри сил АТО використовувати безпілотні літальні апарати для навмисного ураження важливих об’єктів промисловості тимчасово окупованих територій сходу України, пошкодження яких може призвести до техногенних аварій", - йдеться у повідомленні.

Обстановка в районі проведення АТО станом на 23 серпня Противник продовжує порушувати Мінські домовленості та здійснює...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 22 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 21 серпня на Донбасі загинули 7 та поранено 5 військових РФ.