ua en ru

Розвідка повідомляє про 4 загиблих і 9 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 4 загиблих і 9 поранених військових РФ на Донбасі Фото: розвідка зафіксувала чергові втрати серед російських військовослужбовців

Залишається на низькому рівні морально-психологічний стан російських військових

Український розвідка зафіксувала чергові втрати військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації, що діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"27 квітня загинули четверо і поранено шість російських військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), які намагалися атакувати передові позиції сил АТО в районі промзони.Авдіївка. Також в результатідружнього” вогню своїм позиціях, поранення отримали три військовослужбовці 100 окремій мотострілецької бригади (Донецьк)", - йдеться в повідомленні.


Також зазначається, частинах і з'єднаннях 2 АК (Луганськ) ЗС РФ зберігається низький рівень військової дисципліни та морально-психологічного стану.

Нагадаємо, за даними української розвідки 24 квітня загинули 5 військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації, що діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп.