ua en ru

Розвідка повідомляє про 3 загиблих та 12 поранених військових РФ на Донбасі

Розвідка повідомляє про 3 загиблих та 12 поранених військових РФ на Донбасі Фото: військові РФ на Донбасі

РФ перекинула на Донбас 80 військових

Розвідка повідомляє про 3 загиблих та 12 поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Чергові втрати особового складу ЗС РФ на сході України протягом доби склали троє вбитих військовослужбовців та 12 поранених зі складу 11 (Макіївка), 6 (Стаханов) окремих мотострілецьких полків 1 та 2 АК", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що командування ЗС РФ продовжує перекидання особового складу, постачання озброєння та військової техніки, матеріально-технічних засобів для забезпечення підпорядкованих з’єднань і частин 1, 2 АК з території Росії.

"Маркине - 25 одиниць військової техніки, у т.ч. 122-мм гаубиці Д-30, самохідні артилерійські установки, зенітно-ракетні комплекси “Оса”; Гусельщикове - 80 військовослужбовців ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

Обстановка в зоні АТО станом на 6 жовтня Заходи з реалізації рамкової угоди щодо розведення сил на ділянках н.п.Стани...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 6 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли сили АТО зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів.