ua en ru

В районі Станиці Луганської ВСУ відбили наступ ворожої ДРГ

В районі Станиці Луганської ВСУ відбили наступ ворожої ДРГ Фото: у Станиці Луганській відбили наступ ДРГ

За попередніми даними, серед бойовиків є постраждалі

Українські військові відбили вночі наступ ворожої диверсійно-розвідувальної групи. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної держадміністрації.

"Близько години ночі ворожа ДРГ у кількості до 15 осіб перетнула через річку Сіверський Донець з боку так званої гори Князя Ігоря і намагалася підійти якомога ближче до захисників Луганської області. Після влучних пострілів наших військових і придушення вогневих точок ворожих диверсантів, останні відступили. Сьогоднішня ситуація наочне підтвердження правильності рішення про залишення під контролем ВСУ селища Станиця Луганська", - зазначив голова обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

За попередніми даними, серед терористів є постраждалі. Втрат серед особового складу оперативно-тактичної угруповання "Луганськ" у ході ведення бойових дій за минулу добу не було.

Крім того, бойовики відкрили по Станиці Луганській вогонь з 82 мм мінометів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рішення про відвід українських військ зі Станиці Луганської буде прийнято після припинення обстрілу території та моніторингу ситуації представниками ОБСЄ.