ua en ru

В районі Новоазовська близько 400 бойовиків висунулися до лінії фронту, - ІС

В районі Новоазовська близько 400 бойовиків висунулися до лінії фронту, - ІС Фото: бойовики нарощують сили під Новоазовськом

На підтримку бойовикам перекидують "Гради"

В зоні АТО під Новоазовськом Донецької обл. близько 350-400 бойовиків висунулися до лінії розмежування. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука в Facebook.

"В районі Новоазовська тактична група російсько-терористичних військ (всього близько 350-400 осіб) висунулася безпосередньо до переднього краю. Зазначається наявність у складі групи близько 20 од. бронетехніки (з них 6 одиниць - танки) і значної кількості автотранспорту (всього близько 30 од. автотранспорту від критих армійських вантажівок до цивільних джипів)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ІС зазначає перекидання через Тельманове на посилення даної групи 4 БТР.

"Мінімум одне вогневе підрозділ 122-мм гармат-гаубиць Д-30 і як мінімум 4 установки РСЗВ зі складу зосередженої на приморському напрямку артилерії терористів працюють в інтересах цієї групи", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы Информационное СопротивлениеНа протяжении суток позиции украинских войск были обстреляны со ...

Posted by Дмитрий Тымчук on 28 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, під Маріуполем через обстріл бойовиків загинув чоловік.