ua en ru

Розслідуванням підриву ж/д моста в Запорізькій обл. займеться СБУ

Розслідуванням підриву залізничного мосту в Запорізькій обл. займеться Служба безпеки України (СБУ).

Розслідуванням підриву залізничного мосту в Запорізькій обл. займеться Служба безпеки України (СБУ). Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Запорізькій області.

"24.06.2014 р. о 2:20 в чергову частину Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що невідомі пошкодили міст на виїзді з міста Горіхів у бік села Новоданилівка. На місці події було встановлено, що невідомі шляхом вибуху пошкодили опору залізничного мосту в бік села Новоданилівка Оріхівського району", - йдеться в повідомленні.

У міліції додали, що пасажирський потяг сполученням "Бердянськ - Дніпропетровськ" був зупинений на під'їзді до місця події.

"Згідно з чинним законодавством, кримінальну виробництво за даним фактом буде здійснюватися Службою безпеки України", - додали в МВС.

Нагадаємо, як повідомили РБК-Україна у прес-службі "Укрзалізниці", у Запорізькій області цієї ночі був підірваний залізничний міст Придніпровської залізниці.

Залізничний міст на 252-му кілометрі перегону Оріхівська - Мала Токмачка був побудований в 1902 р. і відновлений після Великої Вітчизняної війни. Являє собою 4-пролітну металеву споруду завдовжки 89 метрів над автодорогою Запоріжжя - Великий Токмак.