ua en ru

Розслідування Конгресу США по прослуховуванню не обмежиться оточенням Трампа

Розслідування Конгресу США по прослуховуванню не обмежиться оточенням Трампа Фото: США

Сенатський комітет має намір зосередити свою увагу на колишній помічниці Обами Сюзан Райс

В комітетах з розвідки у палатах Конгресу США вирішили розширити розгляд з приводу звинувачень на адресу адміністрації колишнього президента країни Барака Обами про протиправне розголошення інформації про громадян, яких прослуховувало ФБР. Про це повідомляє Fox News.

Так, у комітетах вважають, що мова йшла не тільки про найближче оточення Дональда Трампа, але і про членів Конгресу.

"Ми займемося перевіркою всіх діянь колишньої адміністрації Обами, які стосувалися розголошення особистих даних в політичних цілях. Тепер розгляд став повномасштабним", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в комітетах планують отримати від Агентства національної безпеки і апарату Білого дому всі документи, що стосуються перехоплення розмов, які вели з іноземними громадянами члени перехідного штабу Трампа, його родичі, члени обох палат Конгресу і навіть колишні претенденти на пост президента США.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Федеральне бюро розслідувань (ФБР) США направило запит до Міністерства юстиції з тим, щоб спростувати звинувачення президента Дональда Трампа з приводу того, що його телефони прослуховував Барак Обама.