ua en ru

Розрахунок субсидій на новий опалювальний сезон розпочнеться з 1 жовтня, - Рева

Розрахунок субсидій на новий опалювальний сезон розпочнеться з 1 жовтня, - Рева Фото: міністр соціальної політики Андрій Рева

Інформація про розмір субсидії буде відображена в платіжках за оплату комунальних послуг за листопад

Розрахунок субсидій на опалювальний період 2016-2017 почнеться з 1 жовтня. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Наголошується, що житлова субсидія призначається на 12 місяців, а її розрахунок проводиться окремо на неопалювальний період та окремо на опалювальний.

"Якщо комусь не прийшла субсидія на неопалювальний період, панікувати не варто. Таким сім'ям у жовтні буде здійснено автоматичний перерахунок на опалювальний період. Ніяких додаткових документів подавати не потрібно, система здійснить перерахунок автоматично з урахуванням оплати за опалення - централізоване чи індивідуальне", - уточнив голова Мінсоцполітики Андрій Рева.

Міністр також зазначив, що органи соціального захисту населення будуть проводити розрахунки на основі нових тарифів та інформації від постачальників послуг тепло-, газо - та електропостачальних організацій. Інформація про розмір субсидії буде відображена в листопадових платіжках за оплату комунальних послуг.

Нагадаємо, громадяни України, які не змогли оформити субсидію через відсутність так званої офіційної "прописки", мають можливість повторно звернутися в органи соціального захисту, оформивши договір оренди житла в довільній формі.