ua en ru

Rambler запускає портал в українському сегменті інтернету

Rambler запускає портал в українському сегменті інтернету Фото: Rambler запускає портал в українському сегменті інтернету

В Rambler не виключають, що можуть потрапити під санкції

Російський портал Rambler&Co запускає rambler.ua портал в українському сегменті інтернету. Про це повідомляє прес-служба порталу.

Втім, представник холдингу Матвій Алексеевв коментарі російським ЗМІ заявив, що не виключає, що компанія може потрапити під санкції.

"Ми відреагували на звернення українських користувачів в нашу службу підтримки і сподіваємося, що можливість оптимізації комунікації буде вище політики. У холдингу немає впевненості, що він не потрапить під санкції як "Яндекс" або Mail.ru Group. Витрати на локалізацію сервісів невеликі - це "людино/години", - сказав Матвєєв.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що Україна скасує заборону російські інтернет-ресурси після того, як Росія припинить агресію. Указ президента України Петра Порошенка про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони, згідно з яким в Україні заблокують ряд російських сайтів, набув чинності 17 травня 2017 року.